کتابخانه

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

کتابخانه

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود تحقیق نقدی بر اندیشه های مارکس و نیچه

این تحقیق ، با موضوع نقدی بر اندیشه های مارکس و نیچه بصورت Word انجام گرفته است.تحقیق برای رشته های زبان و ادبیات فارسی مناسب است و در 19 برگه می باشد. شما می توانید این تحقیق را بصورت کامل و آماده تحویل از پایین همین صفحه دانلود نمایید.

بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد.

1- کارل مارکس(قسمتی از متن)

در بررسی موضوع عدالت، نگاهی گذرا به آرای کارل مارکس (Karl Marx) از متفکران جنبش سوسیالیستی سده­ ی نوزدهم می­ افکنیم. کارل مارکس در آغاز ملهم از فلسفه­ ی روشنگری اروپا و اندیشه­ ی اعتقاد به پیشرفت در آن و بویژه ایده­ های رادیکال ـ دمکراتیک انقلاب فرانسه بود. وی در مکتب هگل فلسفه آموخت و جزو جناح چپ پیروان او بود. بعدها با حفظ هسته­ ی دیالکتیکی فلسفه­ ی هگل، از دیدگاهی ماتریالیستی به نقد ایده­ آلیسم آن پرداخت.

در حالی که هگل تاریخ را تکامل «روح جهانی» می­فهمید، برای مارکس تاریخ، مناسبات تولیدی مادی و پیامدهای آن و از همان آغاز تاریخ پیکار طبقاتی است. یکی دیگر ازشالوده­ ها­ی فلسفی مارکس، ماتریالیسم فویرباخ است که تأثیری انکارناپذیر بر وی داشته است. اما مارکس به دلیل بیگانه بودن آن با عمل و واقعیت اجتماعی، به نقد آن می­پردازد. مارکس از جمله در یازدهمین تز خود درباره­ ی فویرباخ تصریح کرده است که: «فیلسوفان صرفا" جهان را گوناگون تفسیر کرده­ اند، اما موضوع بر سر تغییر آناست».

به این ترتیب، مارکس تدریجا" از فلسفه به معنای متعارف آن فاصله گرفت و به اقتصادسیاسی و جامعه شناسی روی­ آورد. تحت تأثیر آرای اقتصاددانانی مانند «ریکاردو» و «آدام اسمیت» و اندیشه­ ی سوسیالیست­ هایی چون «سن­سیمون» و «اوئن» قرار داشت. به تنهایی و یا در همکاری با یار و همفکرش فریدریش انگلس (Friedrich Engels) آموزه­ های خود درباره­ ی«ماتریالیسم دیالکتیک» و «ماتریالیسم تاریخی» را در آثار گوناگونی پیکر بخشید. در حالی که «ماتریالیسم دیالکتیک» به نظریه­ ی فلسفی مادیت گیتی، رابطه­ ی میان ماده و آگاهی و جنبش و تکامل در جهان می­پردازد، موضوع «ماتریالیسم تاریخی» بررسی رابطه­ ی میان هستی و آگاهی اجتماعی، قوانین و نیروهای تکامل جامعه و به این اعتبار، نوعی فلسفه­ ی اجتماعی است.

فهرست مطالب
1- کارل مارکس.... 1
2- اندیشه های نیچه. 8
3- نیچه خطاهای گریبان گیر بشر. 9
منبع.. 16

 


خرید و دانلود دانلود تحقیق نقدی بر اندیشه های مارکس و نیچه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.